Пам'ятаємо заради майбутнього

У неділю, 29 серпня, відзначається День пам'яті захисників України. Саме в цей день у 2014 році, в ході Іловайської операції відбувся потужний прорив української групи військ з російського оточення, де проявився масовий героїзм добровольців і військових та загинула найбільша кількість українських воїнів. Цей день встановлений «на підтримку ініціатив громадськості та з метою гідного вшанування пам'яті військовослужбовців і учасників добровольчих формувань, які загинули в боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України, увічнення їх героїзму, зміцнення патріотичного духу у суспільстві», відповідно указу Президента від 23 серпня 2019 року.

Цій події, в бібліотеці ДНЗ «Богуславський ЦПТО» приурочена виставка-пам'ять «Пам’ятаємо заради майбутнього», присвячена подвигу захисників, загиблим героям-землякам, які віддали найцінніше – своє життя, аби ми мали змогу насолоджуватись мирним сьогоденням.

Надзвичайно важливо згадувати та гідно вшановувати захисників України, які загинули в боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України. Адже герої живі, поки жива пам’ять про них.

Кiлькiсть переглядiв: 122