НОВИНИ
Виробниче навчання групи №1
Посилання на відео #Богуславський_ЦПТО #Навчання_у_нас_шлях_до_успіху ! #професійнаосвіта #київщина #Вступ_2023 #кухар_кондитер_моя_майбутня_професія...
Взяли участь у челенджі до Всесвітнього дня спорту «ЖМУ ЗА ЗСУ».
Посилання на відео На підтримку Збройних сил України здобувачі освіти Богуславського центру професійно - технічної освіти взяли участь у челенджі до Всесвітнього дня спорту «ЖМУ ЗА ЗСУ». #ЖМУ_ЗА_ЗСУ #Богуславський_ЦПТО #Навчання_у_нас_шлях_до_успіху ! #професійнаосвіта #київщина #Вступ_2023...
Солодкі страви - приємне доповнення обіднього меню.
Посилання на відео Солодкі страви - приємне доповнення обіднього меню. До складу солодких страв входять цукор, молоко, яйця, фрукти, тому вони дуже поживні і мають приємний смак. Розрізняють холодні і гарячі солодкі страви. Учні групи 1 під керівництвом майстра виробничого навчання Валерії Лелеки ознайомились з технологією приготування солодких страв. #Богуславський_ЦПТО #Навчання_у_нас_шлях_до_успіху...
Кухар-кондитер моя майбутня професія
Посилання на відео #Богуславський_ЦПТО #Навчання_у_нас_шлях_до_успіху ! #професійнаосвіта #київщина #Вступ_2023 #кухар_кондитер_моя_майбутня_професія...
Моя майбутня професія слюсар з ремонту колісних транспортних засобів
Посилання на відео #Богуславський_ЦПТО #Навчання_у_нас_шлях_до_успіху ! #професійнаосвіта #київщина #Вступ_2023 #моя_майбутня_професія_слюсар_з_ремонту_колісних_транспортних_засобів...
Будні лабораторії кухарів
Посилання на відео #Богуславський_ЦПТО #Навчання_у_нас_шлях_до_успіху ! #професійнаосвіта #київщина #Вступ_2023 #кухар_кондитер_моя_майбутня_професія...
Приготували "запечену картошку з фаршем та продуктами"
Посилання на відео...
Японська кухня має досить багату історію та безліч незвичних фактів, які можуть здивувати будь-кого.
Посилання на відео Японська кухня має досить багату історію та безліч незвичних фактів, які можуть здивувати будь-кого. Різноманітність страв японської кухні, розповсюдження ресторанів та суші-барів, а також можливість замовити доставку суші , робить цю страву улюбленою мільйонами по всьому світу. Суші готували здобувачі освіти групи 1 під керівництвом майстра виробничого навчання Валерії Лелеки...
Зрази м'ясні - це вироби, наповнені начинкою всередині
Посилання на відео Зрази м'ясні - це вироби, наповнені начинкою всередині. Учні групи 13 разом з майстром виробничого навчання Іриною Силенко відпрацювали навички приготування зразів з різними начинками. Рум'яні вироби доповнили овочевими гарнірами. #Богуславський_ЦПТО #Навчання_у_нас_шлях_до_успіху ! #професійнаосвіта #київщина #Вступ_2023...
Оселедець - відносно недорога, але при цьому дуже корисна риба
Посилання на відео Оселедець - відносно недорога, але при цьому дуже корисна риба. З нього готуються такі відомі страви, як шуба та форшмак, а також смачна, ароматна і ситна закуска з оселедця до святкового столу. З технологією приготування ознайомитись учні групи 1 під керівництвом майстра виробничого навчання Валерії Лелеки. #Богуславський_ЦПТО #Навчання_у_нас_шлях_до_успіху ! #професійнаосвіта...