НОВИНИ

Виробниче навчання групи №1

 Посилання на відео #Богуславський_ЦПТО #Навчання_у_нас_шлях_до_успіху ! #професійнаосвіта #київщина #Вступ_2023 #кухар_кондитер_моя_майбутня_професія...

Взяли участь у челенджі до Всесвітнього дня спорту «ЖМУ ЗА ЗСУ».

 Посилання на відео На підтримку Збройних сил України здобувачі освіти Богуславського центру професійно - технічної освіти взяли участь у челенджі до Всесвітнього дня спорту «ЖМУ ЗА ЗСУ». #ЖМУ_ЗА_ЗСУ #Богуславський_ЦПТО #Навчання_у_нас_шлях_до_успіху ! #професійнаосвіта #київщина #Вступ_2023...

Солодкі страви - приємне доповнення обіднього меню.

 Посилання на відео Солодкі страви - приємне доповнення обіднього меню. До складу солодких страв входять цукор, молоко, яйця, фрукти, тому вони дуже поживні і мають приємний смак. Розрізняють холодні і гарячі солодкі страви. Учні групи 1 під керівництвом майстра виробничого навчання Валерії Лелеки ознайомились з технологією приготування солодких страв. #Богуславський_ЦПТО #Навчання_у_нас_шлях_до_успіху...

Кухар-кондитер моя майбутня професія

 Посилання на відео #Богуславський_ЦПТО #Навчання_у_нас_шлях_до_успіху ! #професійнаосвіта #київщина #Вступ_2023 #кухар_кондитер_моя_майбутня_професія...

Моя майбутня професія слюсар з ремонту колісних транспортних засобів

 Посилання на відео #Богуславський_ЦПТО #Навчання_у_нас_шлях_до_успіху ! #професійнаосвіта #київщина #Вступ_2023 #моя_майбутня_професія_слюсар_з_ремонту_колісних_транспортних_засобів...

Будні лабораторії кухарів

 Посилання на відео  #Богуславський_ЦПТО #Навчання_у_нас_шлях_до_успіху ! #професійнаосвіта #київщина #Вступ_2023 #кухар_кондитер_моя_майбутня_професія...

Японська кухня має досить багату історію та безліч незвичних фактів, які можуть здивувати будь-кого.

Посилання на відео  Японська кухня має досить багату історію та безліч незвичних фактів, які можуть здивувати будь-кого. Різноманітність страв японської кухні, розповсюдження ресторанів та суші-барів, а також можливість замовити доставку суші , робить цю страву улюбленою мільйонами по всьому світу. Суші готували здобувачі освіти групи 1 під керівництвом майстра виробничого навчання Валерії Лелеки...

Зрази м'ясні - це вироби, наповнені начинкою всередині

  Посилання на відео Зрази м'ясні - це вироби, наповнені начинкою всередині. Учні групи 13 разом з майстром виробничого навчання Іриною Силенко відпрацювали навички приготування зразів з різними начинками. Рум'яні вироби доповнили овочевими гарнірами. #Богуславський_ЦПТО #Навчання_у_нас_шлях_до_успіху ! #професійнаосвіта #київщина #Вступ_2023...

Оселедець - відносно недорога, але при цьому дуже корисна риба

 Посилання на відео Оселедець - відносно недорога, але при цьому дуже корисна риба. З нього готуються такі відомі страви, як шуба та форшмак, а також смачна, ароматна і ситна закуска з оселедця до святкового столу. З технологією приготування ознайомитись учні групи 1 під керівництвом майстра виробничого навчання Валерії Лелеки. #Богуславський_ЦПТО #Навчання_у_нас_шлях_до_успіху ! #професійнаосвіта...