НОВИНИ

працювали над темою "Приготування страв з овочів"

27.01.2022 року учні групи 1 під керівництвом майстра виробничого навчання Лелеки В.В. працювали над темою "Приготування страв з овочів: Овочі по - шведськи з горіхово - сирною крихтою та овочева запіканка". До вишуканих страв учні приготували зелений соус та презентували страви в сучасному стилі....

Патріотичні орієнтири молоді

Нині помітно зростає роль військової підготовки у закладах оcвіти. Адміністрація ЦПТО співпрацює з Обухівським районним територіальним центром комплектування та соціальної підтримки. Наразі з юнаками під час проходження ними медогляду проводяться співбесіди соціально-психологічними службами, з метою їх подальшої служби в лавах Збройних сил України. У довірливій атмосфері учні відповідають на визначені запитання...

Приготування соусу грибного бешамель.

21.01.2022 року учні групи 1 під керівництвом майстра виробничого навчання В. Лелеки працювали над темою "Приготування соусів. Приготування соусу грибного бешамель." Грибний бешамель-це ніжний та вишуканий соус, який підійде до страв з овочів. Паралельно учні приготували смачні стейки з цвітної капусти"....

День Соборності України

Колектив #Богуславський_цпто взяв участь в заходах до Дня Соборності України....

«Соборна мати Україна – одна для всіх, як оберіг».

«Соборна мати Україна – одна для всіх, як оберіг». 22 січня 2022 року в Україні відзначається одне з найважливіших державних свят, роль якого в історії країни важко переоцінити, – День Соборності України. Щорічно в цей день відзначають важливу історичну подію, що відбулася в 1919 році – проголошення Акту возз’єднання Української Народної Республіки і Західноукраїнської Народної Республіки. День Соборності України – день, який символізує єдність земель України...

Працювали над темою " Приготування соусів. Приготування соусу берблан"

Учні групи 1 під час виробничого навчання під керівництвом майстра виробничого навчання В. Лелеки, працювали над темою " Приготування соусів. Приготування соусу берблан" Основа соусу - це суміш білого вина і білого винного оцту в поєднанні з цибулею-шалот, сіллю і перцем. Традиційно для створення основи продукту кухаря вибирають Muscadet - кисле вино з долини Луари, але можна використовувати будь-яке біле сухе вино...

Працювали над темою " Приготування соусів. Приготування соусу берблан"

Учні групи 1 під час виробничого навчання під керівництвом майстра виробничого навчання В. Лелеки, працювали над темою " Приготування соусів. Приготування соусу берблан" Основа соусу - це суміш білого вина і білого винного оцту в поєднанні з цибулею-шалот, сіллю і перцем. Традиційно для створення основи продукту кухаря вибирають Muscadet - кисле вино з долини Луари, але можна використовувати будь-яке біле сухе вино...